Hotel Kirchenwirt, direkt neben der Pfarrkirche in Feichten
Der Kirchenwirt im Ortszentrum von Feichten im Kaunertal
header_kirchenwirt_herbst

Führung durch den Kirchenwirt

Mit einigen Bildern stellen wir unser vielseitiges Ferienhotel vor.
Vom Speisesaal bis zur Larcher-Lounge. Kommen Sie mit ...

Pauschalwochen inkl. Gletscherskipass

vom Gletscherherbst bis zum Sonnenskilauf im späten Frühjahr.
Top in Preis & Leistung.

Liveblick auf die Skipisten

Überzeugen Sie sich selbst:
Über das Gletscherwetter und den Pulverschnee. Eine tolle Sache!

Bergsommer 2013

Wer die Berge liebt ist bei uns richtig. Entfliehen Sie in die Tiroler Bergwelt.
Es gibt viel zu erwandern und auch zu staunen.

Kaunertaler Hallenbad,
200m vom Hotel

Alle Kirchenwirtgäste haben freien Eintritt ins Hallenbad beim Kaunertal-Center - auch in den Fintessbereich

Wir über uns:
Kleine Hauschronik

Jedes Haus hat seine Geschichte. Wir erzählen die unsere. Eine kleine Zeitreise durch die Jahrzehnte.

Welcome Home!

As your host in the Kaunertal Glacier Region we are committed to making your holiday here with us at the Kirchenwirt pleasant and comfortable. We want you to feel part of our family – no fuss, no complications -  just simply good. Hospitality for us at the Kirchenwirt means doing our very best to make you feel comfortable and happy. You should feel very much at home, even just a little bit better.

Your family
Martin Larcher & Simone
with Adele & Eugen jun.
and all the Kirchenwirt Team

The Kaunertal Glacier Region

with its high altitude means we can guarantee snow for our guests from October right through to late spring. Our weekly packages, including the glacier ski pass are especially popular. Here you will find out all about our special offers. We’re top in price and benefits. Find out more

A pictorial trip through the Kirchenwirt

<strong>Explore the Kirchenwirt<br /></strong>We want you to get to know our family hotel<br /> a little better through these pictures.<br />Because a picture simply says more ...&nbsp;
Explore the Kirchenwirt
We want you to get to know our family hotel
a little better through these pictures.
Because a picture simply says more ...

Why not let yourself be charmed

by a summer in the mountains in the Kaunertal. We want to introduce you to the natural beauty of our valley with these pictures. Our guests always tell us that they are able to enjoy summer in the mountains here with us a variety of ways. There is really something for everyone: Comfortable family hikes to the mountain huts and pastures and hikes up the mountain paths. You can even have the satisfaction of the view from the top of the mountain on one or other of our peaks that soar up to three thousand meters. You also have the possibility to hike up to unusual heights via the Glacier Panorama road.